logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Koolhovenlaan in Schiphol-Rijk

Begrijp de huizenprijzen in Koolhovenlaan te Schiphol-Rijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Koolhovenlaan

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koolhovenlaan. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koolhovenlaan.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Koolhovenlaan. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Koolhovenlaan

In Koolhovenlaan wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koolhovenlaan

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koolhovenlaan (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Koolhovenlaan te Schiphol-Rijk

Wil je een huis kopen in Koolhovenlaan te Schiphol-Rijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koolhovenlaan te Schiphol-Rijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koolhovenlaan alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koolhovenlaan.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Koolhovenlaan te Schiphol-Rijk.

Bekijk alle koopwoningen in Koolhovenlaan te Schiphol-Rijk. Zoek je huurwoning in Koolhovenlaan te Schiphol-Rijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Koolhovenlaan

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koolhovenlaan vergeleken met de rest van Nederland.