logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bellsingel in Schiphol-Rijk

Begrijp de huizenprijzen in Bellsingel te Schiphol-Rijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Bellsingel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bellsingel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bellsingel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bellsingel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Bellsingel

In Bellsingel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bellsingel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bellsingel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Bellsingel te Schiphol-Rijk

Wil je een huis kopen in Bellsingel te Schiphol-Rijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bellsingel te Schiphol-Rijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bellsingel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bellsingel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bellsingel te Schiphol-Rijk.

Bekijk alle koopwoningen in Bellsingel te Schiphol-Rijk. Zoek je huurwoning in Bellsingel te Schiphol-Rijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Bellsingel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bellsingel vergeleken met de rest van Nederland.