Huizenmarkt Lijnden in Lijnden (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lijnden

Woningmarkt Lijnden

Lijnden is een buurt in de wijk Lijnden / Boesingheliede en plaats Lijnden binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 975 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lijnden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 710.063 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 710.063
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Lijnden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lijnden is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lijnden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lijnden.

Woningen recent verkocht in Lijnden

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lijnden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lijnden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lijnden. Een eengezinswoning in Lijnden komt het meest (62%) voor. Daarna komt een bungalow met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lijnden

In Lijnden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lijnden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lijnden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lijnden
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Lijnden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lijnden vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Lijnden waar ligt dat?

Woningen te koop Lijnden

Wil je een huis kopen in Lijnden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lijnden . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lijnden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lijnden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lijnden. Zoek je huurwoning in Lijnden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lijnden

Starterswoningen in Lijnden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lijnden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lijnden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lijnden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lijnden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lijnden is 4.751 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.403 euro).

Leeftijden Lijnden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lijnden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Lijnden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Lijnden. De buurt zelf valt binnen de wijk Lijnden / Boesingheliede in de gemeente Haarlemmermeer.

Lijnden Omgeving Lijnden Boesingheliede

Alle straten van Lijnden

Lijnden bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.