Huizenprijzen en de huizenmarkt Kostverloren in Groningen

Begrijp de huizenprijzen in Kostverloren Groningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kostverloren Groningen

Kostverloren is een buurt in de wijk Oud-West en plaats Groningen binnen de gemeente Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 14.675 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kostverloren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 276.684 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 276.684
Percentage gezinnen met kinderen 10%

Verkoopduur woningen in Kostverloren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kostverloren is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kostverloren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kostverloren.

Woningen recent verkocht in Kostverloren

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kostverloren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kostverloren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kostverloren. Een portiekflat in Kostverloren komt het meest (52%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kostverloren

In Kostverloren wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kostverloren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kostverloren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kostverloren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kostverloren vergeleken met de Groningen en Nederland.

Huizenprijzen in Kostverloren Groningen

Starterswoningen in Kostverloren Groningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kostverloren Groningen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kostverloren Groningen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kostverloren Groningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kostverloren Groningen

Wil je een huis kopen in Kostverloren Groningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kostverloren Groningen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kostverloren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kostverloren.

Bekijk alle koopwoningen in Kostverloren Groningen. Zoek je huurwoning in Kostverloren Groningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kostverloren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kostverloren is 3.375 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.329 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kostverloren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kostverloren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kostverloren

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kostverloren. De buurt zelf valt binnen de wijk Oud-West in de gemeente Groningen.

Oranjebuurt Noorderplantsoenbuurt Schildersbuurt Kostverloren

Alle straten van Kostverloren

Kostverloren bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.