Huizenmarkt Den Bommel woonkern in Den Bommel (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Den Bommel woonkern

Woningmarkt Den Bommel woonkern

Den Bommel woonkern is een buurt in de wijk Den Bommel en plaats Den Bommel binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze buurt telt volgens het CBS 1.695 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Bommel woonkern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 364.582 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 364.582
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Den Bommel woonkern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Den Bommel woonkern is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Den Bommel woonkern kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Den Bommel woonkern

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Bommel woonkern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Den Bommel woonkern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Den Bommel woonkern. Een eengezinswoning in Den Bommel woonkern komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Den Bommel woonkern

In Den Bommel woonkern wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Den Bommel woonkern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Den Bommel woonkern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Den Bommel woonkern
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Den Bommel woonkern

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Den Bommel woonkern vergeleken met de Goeree-Overflakkee en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Den Bommel woonkern waar ligt dat?

Woningen te koop Den Bommel woonkern

Wil je een huis kopen in Den Bommel woonkern? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Den Bommel woonkern . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Den Bommel woonkern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Den Bommel woonkern.

Bekijk hier alle koopwoningen in Den Bommel woonkern. Zoek je huurwoning in Den Bommel woonkern? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Den Bommel woonkern

Starterswoningen in Den Bommel woonkern zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Den Bommel woonkern zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Den Bommel woonkern zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Den Bommel woonkern? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Den Bommel woonkern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Den Bommel woonkern is 2.975 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.647 euro).

Leeftijden Den Bommel woonkern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Den Bommel woonkern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Den Bommel woonkern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Den Bommel woonkern. De buurt zelf valt binnen de wijk Den Bommel in de gemeente Goeree-Overflakkee.

Den Bommel woonkern Den Bommel buitengebied

Alle straten van Den Bommel woonkern

Den Bommel woonkern bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.