logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Gemert-Bakel

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Gemert-Bakel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Gemert-Bakel

Gemert-Bakel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 31.383 inwoners. Momenteel staan er 46 woningen te koop en zijn er recent 92 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gemert-Bakel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 327.451.

Woningen te koop 46
Woningen recent verkocht 92
Gemiddelde vraagprijs € 563.059
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 327.451
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Gemert-Bakel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gemert-Bakel is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gemert-Bakel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gemert-Bakel.

Woningen recent verkocht in Gemert-Bakel

Er zijn recent 92 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gemert-Bakel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gemert-Bakel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gemert-Bakel. Een eengezinswoning in Gemert-Bakel komt het meest (69%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gemert-Bakel

In Gemert-Bakel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gemert-Bakel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gemert-Bakel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Gemert-Bakel

Starterswoningen in gemeente Gemert-Bakel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Gemert-Bakel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Gemert-Bakel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Gemert-Bakel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Gemert-Bakel

Wil je een huis kopen in gemeente Gemert-Bakel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Gemert-Bakel . Er staan momenteel 46 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gemert-Bakel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gemert-Bakel.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Gemert-Bakel. Zoek je huurwoning in gemeente Gemert-Bakel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gemert-Bakel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gemert-Bakel is 3.335 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.193 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gemert-Bakel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gemert-Bakel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Gemert-Bakel

De gemeente Gemert-Bakel telt 7 plaatsen.

Bakel De Mortel De Rips Elsendorp Gemert Handel Milheeze

Wijken van Gemert-Bakel

Gemert-Bakel bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.