Alle woningmarktinfo Gemeente Gemert-Bakel

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Gemert-Bakel

Een eerste blik op Gemert-Bakel

Gemert-Bakel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 30.355 inwoners. Momenteel staan er 94 woningen te koop en zijn er recent 279 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Gemert-Bakel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 94
Woningen recent verkocht 279
Gemiddelde vraagprijs € 483.428
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Gemert-Bakel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gemert-Bakel is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gemert-Bakel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gemert-Bakel

Er zijn recent 279 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gemert-Bakel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gemert-Bakel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gemert-Bakel. Een eengezinswoning in Gemert-Bakel komt het meest (65%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gemert-Bakel

In Gemert-Bakel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Gemert-Bakel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Gemert-Bakel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gemert-Bakel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Gemert-Bakel

Wil je een huis kopen in Gemert-Bakel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gemert-Bakel . Er staan momenteel 94 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gemert-Bakel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gemert-Bakel.

Zoek je huurwoning in Gemert-Bakel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Gemert-Bakel.

Huizenprijzen in Gemert-Bakel

Starterswoningen in Gemert-Bakel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gemert-Bakel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gemert-Bakel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gemert-Bakel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gemert-Bakel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gemert-Bakel is 2.775 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.455 euro).

Leeftijden Gemert-Bakel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gemert-Bakel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Gemert-Bakel

De gemeente Gemert-Bakel telt 7 plaatsen.

Bakel De Mortel De Rips Elsendorp Gemert Handel Milheeze

Alle wijken van Gemert-Bakel

Gemert-Bakel bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen