De Huizenmarkt gemeente Gemert-Bakel (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gemert-Bakel

Woningmarkt Gemert-Bakel

Gemert-Bakel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 30.355 inwoners. Momenteel staan er 79 woningen te koop en zijn er recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gemert-Bakel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 79
Woningen recent verkocht 85
Gemiddelde vraagprijs € 550.700
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Gemert-Bakel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gemert-Bakel is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gemert-Bakel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gemert-Bakel.

Woningen recent verkocht in Gemert-Bakel

Er zijn recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gemert-Bakel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gemert-Bakel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gemert-Bakel. Een eengezinswoning in Gemert-Bakel komt het meest (68%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gemert-Bakel

In Gemert-Bakel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gemert-Bakel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gemert-Bakel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gemert-Bakel
Binnenring: Nederland

Gemert-Bakel waar ligt dat?

Woningen te koop Gemert-Bakel

Wil je een huis kopen in Gemert-Bakel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gemert-Bakel . Er staan momenteel 79 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gemert-Bakel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gemert-Bakel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gemert-Bakel. Zoek je huurwoning in Gemert-Bakel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gemert-Bakel

Starterswoningen in Gemert-Bakel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gemert-Bakel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gemert-Bakel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gemert-Bakel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gemert-Bakel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gemert-Bakel is 3.126 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.997 euro).

Leeftijden Gemert-Bakel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gemert-Bakel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Gemert-Bakel

De gemeente Gemert-Bakel telt 7 plaatsen.

Bakel De Mortel De Rips Elsendorp Gemert Handel Milheeze

Alle wijken van Gemert-Bakel

Gemert-Bakel bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.