Huizenprijzen en de huizenmarkt in De Rips

Begrijp de huizenprijzen in De Rips met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Rips

De Rips is een plaats in de gemeente Gemert-Bakel. Deze plaats telt volgens het CBS 30.355 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Rips. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 507.785 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 507.785
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in De Rips

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Rips is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Rips moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Rips.

Woningen recent verkocht in De Rips

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Rips. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Rips.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Rips. Een eengezinswoning in De Rips komt het meest (64%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Rips

In De Rips wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Rips

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Rips (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Rips

Starterswoningen in De Rips zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Rips zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Rips zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Rips? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Rips

Wil je een huis kopen in De Rips? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Rips . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Rips alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Rips.

Bekijk alle koopwoningen in De Rips. Zoek je huurwoning in De Rips? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Rips

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Rips is 3.899 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.934 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Rips

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Rips vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van De Rips

De Rips bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.