De Rips in de gemeente Gemert-Bakel

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Rips

Een eerste blik op De Rips

De Rips is een plaats in de gemeente Gemert-Bakel. Deze plaats telt volgens het CBS 30.355 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in De Rips. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 363.236 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 363.236
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in De Rips

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Rips is 69 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Rips kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Rips

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Rips. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Rips.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Rips. Een eengezinswoning in De Rips komt het meest (59%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Rips

In De Rips wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Rips

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Rips (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Rips
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in De Rips

Wil je een huis kopen in De Rips? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Rips. Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Rips alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Rips.

Huizenprijzen in De Rips

Starterswoningen in De Rips zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Rips zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Rips zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Rips? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Rips

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Rips is 2.172 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.168 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in De Rips is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden De Rips

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Rips vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Rips

De Rips bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen