De Huizenmarkt in De Rips (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Rips

Woningmarkt De Rips

De Rips is een plaats in de gemeente Gemert-Bakel. Deze plaats telt volgens het CBS 30.355 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Rips. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 453.209 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 453.209
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in De Rips

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Rips is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Rips moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Rips.

Woningen recent verkocht in De Rips

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Rips. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Rips.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Rips. Een eengezinswoning in De Rips komt het meest (67%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Rips

In De Rips wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Rips

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Rips (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Rips
Binnenring: Nederland

De Rips waar ligt dat?

Woningen te koop De Rips

Wil je een huis kopen in De Rips? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Rips . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Rips alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Rips.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Rips. Zoek je huurwoning in De Rips? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Rips

Starterswoningen in De Rips zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Rips zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Rips zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Rips? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Rips

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Rips is 2.934 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.376 euro).

Leeftijden De Rips

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Rips vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Rips

De Rips bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.