De Huizenmarkt in De Mortel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Mortel

Woningmarkt De Mortel

De Mortel is een plaats in de gemeente Gemert-Bakel. Deze plaats telt volgens het CBS 30.355 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Mortel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 577.371 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 577.371
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in De Mortel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Mortel is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Mortel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Mortel.

Woningen recent verkocht in De Mortel

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Mortel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Mortel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Mortel. Een eengezinswoning in De Mortel komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Mortel

In De Mortel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Mortel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Mortel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Mortel
Binnenring: Nederland

De Mortel waar ligt dat?

Woningen te koop De Mortel

Wil je een huis kopen in De Mortel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Mortel . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Mortel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Mortel.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Mortel. Zoek je huurwoning in De Mortel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Mortel

Starterswoningen in De Mortel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Mortel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Mortel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Mortel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Mortel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Mortel is 3.542 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.425 euro).

Leeftijden De Mortel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Mortel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Mortel

De Mortel bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.