logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in De Mortel

Begrijp de huizenprijzen in De Mortel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Mortel

De Mortel is een plaats in de gemeente Gemert-Bakel. Deze plaats telt volgens het CBS 31.383 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Mortel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 779.184 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 779.184
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in De Mortel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Mortel is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Mortel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Mortel.

Woningen recent verkocht in De Mortel

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Mortel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Mortel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Mortel. Een eengezinswoning in De Mortel komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Mortel

In De Mortel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Mortel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Mortel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Mortel

Starterswoningen in De Mortel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Mortel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Mortel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Mortel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Mortel

Wil je een huis kopen in De Mortel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Mortel . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Mortel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Mortel.

Bekijk alle koopwoningen in De Mortel. Zoek je huurwoning in De Mortel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Mortel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Mortel is 3.827 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.589 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Mortel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Mortel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van De Mortel

De Mortel bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.