Alle woningmarktinfo Gemert in gemeente Gemert-Bakel

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Gemert

Een eerste blik op Gemert

Gemert is een plaats in de gemeente Gemert-Bakel. Deze plaats telt volgens het CBS 30.355 inwoners. Momenteel staan er 32 woningen te koop en zijn er recent 159 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Gemert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 489.892 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 32
Woningen recent verkocht 159
Gemiddelde vraagprijs € 489.892
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Gemert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gemert is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gemert kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gemert

Er zijn recent 159 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gemert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gemert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gemert. Een eengezinswoning in Gemert komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gemert

In Gemert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Gemert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Gemert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gemert
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Gemert

Wil je een huis kopen in Gemert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gemert . Er staan momenteel 32 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gemert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gemert.

Zoek je huurwoning in Gemert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Gemert.

Huizenprijzen in Gemert

Starterswoningen in Gemert zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gemert zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gemert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gemert? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gemert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gemert is 2.951 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.632 euro).

Leeftijden Gemert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gemert vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gemert

Gemert bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen