Huizenprijzen en de huizenmarkt in Elsendorp

Begrijp de huizenprijzen in Elsendorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Elsendorp

Elsendorp is een plaats in de gemeente Gemert-Bakel. Deze plaats telt volgens het CBS 30.355 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elsendorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 603.269 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 603.269
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Elsendorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elsendorp is 72 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elsendorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Elsendorp

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elsendorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elsendorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elsendorp. Een eengezinswoning in Elsendorp komt het meest (67%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elsendorp

In Elsendorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Elsendorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Elsendorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Elsendorp

Starterswoningen in Elsendorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Elsendorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elsendorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Elsendorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Elsendorp

Wil je een huis kopen in Elsendorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elsendorp . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elsendorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elsendorp.

Bekijk alle koopwoningen in Elsendorp. Zoek je huurwoning in Elsendorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Elsendorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elsendorp is 3.026 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.563 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Elsendorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elsendorp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Elsendorp

Elsendorp bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.