Huizenprijzen en de huizenmarkt in Handel

Begrijp de huizenprijzen in Handel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Handel

Handel is een plaats in de gemeente Gemert-Bakel. Deze plaats telt volgens het CBS 30.355 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Handel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 892.282 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 892.282
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Handel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Handel is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Handel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Handel.

Woningen recent verkocht in Handel

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Handel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Handel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Handel. Een eengezinswoning in Handel komt het meest (70%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Handel

In Handel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Handel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Handel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Handel

Starterswoningen in Handel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Handel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Handel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Handel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Handel

Wil je een huis kopen in Handel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Handel . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Handel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Handel.

Bekijk alle koopwoningen in Handel. Zoek je huurwoning in Handel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Handel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Handel is 2.383 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.944 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Handel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Handel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Handel

Handel bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.