Alle woningmarktinfo Park Stokhorst

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Park Stokhorst

Een eerste blik op Park Stokhorst

Park Stokhorst is een buurt in de gemeente Enschede. Deze buurt telt volgens het CBS 8.850 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Park Stokhorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 290.726 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 49
Gemiddelde vraagprijs € 290.726
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Park Stokhorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Park Stokhorst is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Park Stokhorst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Park Stokhorst.

Woningen recent verkocht in Park Stokhorst

Er zijn recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Park Stokhorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Park Stokhorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Park Stokhorst. Een eengezinswoning in Park Stokhorst komt het meest (82%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Park Stokhorst

In Park Stokhorst wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Park Stokhorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Park Stokhorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Park Stokhorst
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Park Stokhorst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Park Stokhorst vergeleken met de Enschede en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Park Stokhorst

Wil je een huis kopen in Park Stokhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Park Stokhorst . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Park Stokhorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Park Stokhorst.

Zoek je huurwoning in Park Stokhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Park Stokhorst.

Huizenprijzen in Park Stokhorst

Starterswoningen in Park Stokhorst zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Park Stokhorst zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Park Stokhorst zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Park Stokhorst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Park Stokhorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Park Stokhorst is 2.343 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.008 euro).

Leeftijden Park Stokhorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Park Stokhorst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Park Stokhorst

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Park Stokhorst. De buurt zelf valt binnen de wijk Ribbelt - Stokhorst in de gemeente Enschede.

Schreurserve Ribbelt-Ribbelerbrink Park Stokhorst Stokhorst

Alle straten van Park Stokhorst

Park Stokhorst bestaat uit 43 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen