Alle woningmarktinfo Ribbelt - Stokhorst in Enschede

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ribbelt - Stokhorst

Een eerste blik op Ribbelt - Stokhorst

Ribbelt - Stokhorst is een wijk in de gemeente Enschede. Deze wijk telt volgens het CBS 8.850 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 108 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Ribbelt - Stokhorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 344.638 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 108
Gemiddelde vraagprijs € 344.638
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Ribbelt - Stokhorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ribbelt - Stokhorst is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ribbelt - Stokhorst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ribbelt - Stokhorst.

Woningen recent verkocht in Ribbelt - Stokhorst

Er zijn recent 108 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ribbelt - Stokhorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ribbelt - Stokhorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ribbelt - Stokhorst. Een eengezinswoning in Ribbelt - Stokhorst komt het meest (67%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ribbelt - Stokhorst

In Ribbelt - Stokhorst wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ribbelt - Stokhorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ribbelt - Stokhorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ribbelt - Stokhorst
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Ribbelt - Stokhorst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ribbelt - Stokhorst vergeleken met de Enschede en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Ribbelt - Stokhorst

Wil je een huis kopen in Ribbelt - Stokhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ribbelt - Stokhorst . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ribbelt - Stokhorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ribbelt - Stokhorst.

Zoek je huurwoning in Ribbelt - Stokhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Ribbelt - Stokhorst.

Huizenprijzen in Ribbelt - Stokhorst

Starterswoningen in Ribbelt - Stokhorst zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Ribbelt - Stokhorst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ribbelt - Stokhorst zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ribbelt - Stokhorst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ribbelt - Stokhorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ribbelt - Stokhorst is 2.151 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.026 euro).

Leeftijden Ribbelt - Stokhorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ribbelt - Stokhorst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ribbelt - Stokhorst

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ribbelt - Stokhorst? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ribbelt - Stokhorst

Schreurserve Ribbelt-Ribbelerbrink Park Stokhorst Stokhorst

Instellingen zijn opgeslagen