Dorp Lonneker

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Dorp Lonneker

Een eerste blik op Dorp Lonneker

Dorp Lonneker is een buurt in de gemeente Enschede. Deze buurt telt volgens het CBS 9.355 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Dorp Lonneker. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 342.380 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 342.380
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Dorp Lonneker

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dorp Lonneker is 35 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Dorp Lonneker kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dorp Lonneker

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dorp Lonneker. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dorp Lonneker.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dorp Lonneker. Een eengezinswoning in Dorp Lonneker komt het meest (78%) voor. Daarna komt een herenhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dorp Lonneker

In Dorp Lonneker wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Dorp Lonneker

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Dorp Lonneker (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dorp Lonneker
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Dorp Lonneker

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dorp Lonneker vergeleken met de Enschede en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Dorp Lonneker

Wil je een huis kopen in Dorp Lonneker? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dorp Lonneker . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dorp Lonneker alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dorp Lonneker.

Zoek je huurwoning in Dorp Lonneker? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Dorp Lonneker.

Huizenprijzen in Dorp Lonneker

Starterswoningen in Dorp Lonneker zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dorp Lonneker zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dorp Lonneker zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dorp Lonneker? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dorp Lonneker

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dorp Lonneker is 2.309 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.290 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Dorp Lonneker is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Dorp Lonneker

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dorp Lonneker vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Dorp Lonneker

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Dorp Lonneker. De buurt zelf valt binnen de wijk Landelijk gebied en kernen in de gemeente Enschede.

Dorp Lonneker Dorp Boekelo Buurtschap Lonneker-West Noord Esmarke Buurtschap Zuid-Esmarke Buurtschap Broekheurne Buurtschap Usselo Boekelerveld Buurtschap Twekkelo

Alle straten van Dorp Lonneker

Dorp Lonneker bestaat uit 27 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen