Cadier

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Cadier

Een eerste blik op Cadier

Cadier is een buurt in de gemeente Eijsden-Margraten. Deze buurt telt volgens het CBS 4.015 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Cadier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 513.961 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 513.961
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Cadier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cadier is 40 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Cadier kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Cadier

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cadier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cadier.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cadier. Een eengezinswoning in Cadier komt het meest (64%) voor. Daarna komt een bungalow met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cadier

In Cadier wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Cadier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Cadier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Cadier
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Cadier

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Cadier vergeleken met de Eijsden-Margraten en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Cadier

Wil je een huis kopen in Cadier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cadier . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cadier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cadier.

Zoek je huurwoning in Cadier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Cadier.

Huizenprijzen in Cadier

Starterswoningen in Cadier zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Cadier zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cadier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Cadier? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Cadier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cadier is 2.793 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.676 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Cadier is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Cadier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cadier vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Cadier

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Cadier. De buurt zelf valt binnen de wijk Cadier en Keer in de gemeente Eijsden-Margraten.

Cadier Sint Antoniusbank Berg Bemelen Honthem Verspreide huizen

Alle straten van Cadier

Cadier bestaat uit 45 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen