Alle woningmarktinfo Harskamp dorp

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Harskamp dorp

Een eerste blik op Harskamp dorp

Harskamp dorp is een buurt in de gemeente Ede. Deze buurt telt volgens het CBS 3.540 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Harskamp dorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 428.697 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 428.697
Percentage gezinnen met kinderen 50%

Verkoopduur woningen in Harskamp dorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harskamp dorp is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Harskamp dorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Harskamp dorp.

Woningen recent verkocht in Harskamp dorp

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harskamp dorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harskamp dorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harskamp dorp. Een eengezinswoning in Harskamp dorp komt het meest (66%) voor. Daarna komt een maisonnette met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Harskamp dorp

In Harskamp dorp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Harskamp dorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Harskamp dorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Harskamp dorp
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Harskamp dorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Harskamp dorp vergeleken met de Ede en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Harskamp dorp

Wil je een huis kopen in Harskamp dorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harskamp dorp . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Harskamp dorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harskamp dorp.

Zoek je huurwoning in Harskamp dorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Harskamp dorp.

Huizenprijzen in Harskamp dorp

Starterswoningen in Harskamp dorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Harskamp dorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harskamp dorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Harskamp dorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Harskamp dorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harskamp dorp is 2.907 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.712 euro).

Leeftijden Harskamp dorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harskamp dorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Harskamp dorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Harskamp dorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Harskamp in de gemeente Ede.

Harskamp dorp Legerplaats Harskamp Westeneng Harskampse Zand

Alle straten van Harskamp dorp

Harskamp dorp bestaat uit 31 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen