Alle woningmarktinfo Harskampse Zand

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Harskampse Zand

Een eerste blik op Harskampse Zand

Harskampse Zand is een buurt in de gemeente Ede. Deze buurt telt volgens het CBS 3.540 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Harskampse Zand.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 50%

Verkoopduur woningen in Harskampse Zand

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harskampse Zand is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Harskampse Zand

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harskampse Zand. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harskampse Zand.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Harskampse Zand. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harskampse Zand. Een eengezinswoning in Harskampse Zand komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Harskampse Zand

In Harskampse Zand wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Harskampse Zand

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Harskampse Zand (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Harskampse Zand
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Harskampse Zand

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Harskampse Zand vergeleken met de Ede en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Harskampse Zand

Wil je een huis kopen in Harskampse Zand? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harskampse Zand . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Harskampse Zand alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harskampse Zand.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Harskampse Zand.

Zoek je huurwoning in Harskampse Zand? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Harskampse Zand.

Huizenprijzen in Harskampse Zand

Starterswoningen in Harskampse Zand zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Harskampse Zand zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harskampse Zand zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Harskampse Zand? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Harskampse Zand

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harskampse Zand is 1.919 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Harskampse Zand

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harskampse Zand vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Harskampse Zand

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Harskampse Zand. De buurt zelf valt binnen de wijk Harskamp in de gemeente Ede.

Harskamp dorp Legerplaats Harskamp Westeneng Harskampse Zand

Alle straten van Harskampse Zand

Harskampse Zand bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Otterloseweg
Instellingen zijn opgeslagen