De Huizenmarkt in Koningsbosch (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Koningsbosch

Woningmarkt Koningsbosch

Koningsbosch is een plaats in de gemeente Echt-Susteren. Deze plaats telt volgens het CBS 31.775 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koningsbosch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 356.720 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 356.720
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Koningsbosch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koningsbosch is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koningsbosch moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Koningsbosch.

Woningen recent verkocht in Koningsbosch

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koningsbosch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koningsbosch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koningsbosch. Een eengezinswoning in Koningsbosch komt het meest (78%) voor. Daarna komt een landhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koningsbosch

In Koningsbosch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koningsbosch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koningsbosch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Koningsbosch
Binnenring: Nederland

Koningsbosch waar ligt dat?

Woningen te koop Koningsbosch

Wil je een huis kopen in Koningsbosch? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koningsbosch . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koningsbosch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koningsbosch.

Bekijk hier alle koopwoningen in Koningsbosch. Zoek je huurwoning in Koningsbosch? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Koningsbosch

Starterswoningen in Koningsbosch zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Koningsbosch zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koningsbosch zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Koningsbosch? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Koningsbosch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koningsbosch is 2.343 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.092 euro).

Leeftijden Koningsbosch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koningsbosch vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Koningsbosch

Koningsbosch bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.