logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sint Joost

Begrijp de huizenprijzen in Sint Joost met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sint Joost

Sint Joost is een plaats in de gemeente Echt-Susteren. Deze plaats telt volgens het CBS 31.967 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Joost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 352.849 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 352.849
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Sint Joost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Joost is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Joost kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sint Joost

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Joost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Joost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Joost. Een eengezinswoning in Sint Joost komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Joost

In Sint Joost wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Joost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Joost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sint Joost

Starterswoningen in Sint Joost zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Joost zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Joost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sint Joost? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sint Joost

Wil je een huis kopen in Sint Joost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Joost . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Joost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Joost.

Bekijk alle koopwoningen in Sint Joost. Zoek je huurwoning in Sint Joost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint Joost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Joost is 2.071 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.751 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sint Joost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Joost vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sint Joost

Sint Joost bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.