logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Maria Hoop

Begrijp de huizenprijzen in Maria Hoop met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Maria Hoop

Maria Hoop is een plaats in de gemeente Echt-Susteren. Deze plaats telt volgens het CBS 31.967 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maria Hoop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 452.411 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 452.411
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Maria Hoop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maria Hoop is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maria Hoop kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Maria Hoop

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maria Hoop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maria Hoop.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maria Hoop. Een eengezinswoning in Maria Hoop komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maria Hoop

In Maria Hoop wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maria Hoop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maria Hoop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Maria Hoop

Starterswoningen in Maria Hoop zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Maria Hoop zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maria Hoop zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maria Hoop? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maria Hoop

Wil je een huis kopen in Maria Hoop? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maria Hoop . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maria Hoop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maria Hoop.

Bekijk alle koopwoningen in Maria Hoop. Zoek je huurwoning in Maria Hoop? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maria Hoop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maria Hoop is 1.951 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.363 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maria Hoop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maria Hoop vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Maria Hoop

Maria Hoop bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.