De Huizenmarkt in Maria Hoop (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Maria Hoop

Woningmarkt Maria Hoop

Maria Hoop is een plaats in de gemeente Echt-Susteren. Deze plaats telt volgens het CBS 31.775 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maria Hoop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 423.159 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 423.159
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Maria Hoop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maria Hoop is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maria Hoop kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Maria Hoop

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maria Hoop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maria Hoop.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maria Hoop. Een eengezinswoning in Maria Hoop komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maria Hoop

In Maria Hoop wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maria Hoop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maria Hoop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Maria Hoop
Binnenring: Nederland

Maria Hoop waar ligt dat?

Woningen te koop Maria Hoop

Wil je een huis kopen in Maria Hoop? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maria Hoop . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maria Hoop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maria Hoop.

Bekijk hier alle koopwoningen in Maria Hoop. Zoek je huurwoning in Maria Hoop? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Maria Hoop

Starterswoningen in Maria Hoop zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Maria Hoop zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maria Hoop zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Maria Hoop? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Maria Hoop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maria Hoop is 2.363 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.675 euro).

Leeftijden Maria Hoop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maria Hoop vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Maria Hoop

Maria Hoop bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.