De Huizenmarkt in Hooge Zwaluwe (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hooge Zwaluwe

Woningmarkt Hooge Zwaluwe

Hooge Zwaluwe is een plaats in de gemeente Drimmelen. Deze plaats telt volgens het CBS 27.075 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hooge Zwaluwe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 519.734 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 519.734
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hooge Zwaluwe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hooge Zwaluwe is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hooge Zwaluwe kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hooge Zwaluwe

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hooge Zwaluwe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hooge Zwaluwe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hooge Zwaluwe. Een eengezinswoning in Hooge Zwaluwe komt het meest (79%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hooge Zwaluwe

In Hooge Zwaluwe wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hooge Zwaluwe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hooge Zwaluwe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hooge Zwaluwe
Binnenring: Nederland

Hooge Zwaluwe waar ligt dat?

Woningen te koop Hooge Zwaluwe

Wil je een huis kopen in Hooge Zwaluwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hooge Zwaluwe . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hooge Zwaluwe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hooge Zwaluwe.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hooge Zwaluwe. Zoek je huurwoning in Hooge Zwaluwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hooge Zwaluwe

Starterswoningen in Hooge Zwaluwe zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hooge Zwaluwe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hooge Zwaluwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hooge Zwaluwe? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hooge Zwaluwe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hooge Zwaluwe is 3.444 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.570 euro).

Leeftijden Hooge Zwaluwe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hooge Zwaluwe vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hooge Zwaluwe

Hooge Zwaluwe bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.