logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hooge Zwaluwe

Begrijp de huizenprijzen in Hooge Zwaluwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hooge Zwaluwe

Hooge Zwaluwe is een plaats in de gemeente Drimmelen. Deze plaats telt volgens het CBS 27.994 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hooge Zwaluwe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 519.062 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 519.062
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Hooge Zwaluwe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hooge Zwaluwe is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hooge Zwaluwe kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hooge Zwaluwe

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hooge Zwaluwe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hooge Zwaluwe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hooge Zwaluwe. Een eengezinswoning in Hooge Zwaluwe komt het meest (80%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hooge Zwaluwe

In Hooge Zwaluwe wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hooge Zwaluwe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hooge Zwaluwe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hooge Zwaluwe

Starterswoningen in Hooge Zwaluwe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hooge Zwaluwe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hooge Zwaluwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hooge Zwaluwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hooge Zwaluwe

Wil je een huis kopen in Hooge Zwaluwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hooge Zwaluwe . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hooge Zwaluwe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hooge Zwaluwe.

Bekijk alle koopwoningen in Hooge Zwaluwe. Zoek je huurwoning in Hooge Zwaluwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hooge Zwaluwe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hooge Zwaluwe is 3.063 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.489 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hooge Zwaluwe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hooge Zwaluwe vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hooge Zwaluwe

Hooge Zwaluwe bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.