logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Liessel

Begrijp de huizenprijzen in Liessel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Liessel

Liessel is een plaats in de gemeente Deurne. Deze plaats telt volgens het CBS 32.977 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Liessel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 559.502 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 559.502
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Liessel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Liessel is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Liessel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Liessel.

Woningen recent verkocht in Liessel

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Liessel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Liessel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Liessel. Een eengezinswoning in Liessel komt het meest (69%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Liessel

In Liessel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Liessel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Liessel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Liessel

Starterswoningen in Liessel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Liessel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Liessel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Liessel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Liessel

Wil je een huis kopen in Liessel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Liessel . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Liessel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Liessel.

Bekijk alle koopwoningen in Liessel. Zoek je huurwoning in Liessel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Liessel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Liessel is 3.195 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.804 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Liessel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Liessel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Liessel

Liessel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.