De Huizenmarkt in Liessel (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Liessel

Woningmarkt Liessel

Liessel is een plaats in de gemeente Deurne. Deze plaats telt volgens het CBS 32.125 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Liessel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 593.998 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 593.998
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Liessel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Liessel is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Liessel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Liessel

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Liessel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Liessel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Liessel. Een eengezinswoning in Liessel komt het meest (67%) voor. Daarna komt een galerijflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Liessel

In Liessel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Liessel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Liessel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Liessel
Binnenring: Nederland

Liessel waar ligt dat?

Woningen te koop Liessel

Wil je een huis kopen in Liessel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Liessel . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Liessel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Liessel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Liessel. Zoek je huurwoning in Liessel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Liessel

Starterswoningen in Liessel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Liessel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Liessel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Liessel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Liessel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Liessel is 2.804 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.121 euro).

Leeftijden Liessel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Liessel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Liessel

Liessel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.