logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Deurne in Deurne

Begrijp de huizenprijzen in Deurne Deurne met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Deurne Deurne

Deurne is een wijk in de plaats Deurne binnen de gemeente Deurne. Deze wijk telt volgens het CBS 25.510 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deurne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 515.485 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 85
Gemiddelde vraagprijs € 515.485
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Deurne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Deurne is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Deurne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Deurne.

Woningen recent verkocht in Deurne

Er zijn recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deurne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Deurne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Deurne. Een eengezinswoning in Deurne komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Deurne

In Deurne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Deurne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Deurne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Deurne

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Deurne vergeleken met de Deurne en Nederland.

Huizenprijzen in Deurne Deurne

Starterswoningen in Deurne Deurne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Deurne Deurne zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Deurne Deurne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Deurne Deurne? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Deurne Deurne

Wil je een huis kopen in Deurne Deurne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Deurne Deurne . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Deurne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Deurne.

Bekijk alle koopwoningen in Deurne Deurne. Zoek je huurwoning in Deurne Deurne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Deurne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Deurne is 3.297 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.099 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Deurne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Deurne vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Deurne

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Deurne? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Deurne

Deurne-Centrum Sint Jozefparochie Zeilberg Walsberg Koolhof Heiakker Industrieterrein De Vennen Verspreide huizen Deurne