Huizenmarkt Sintjohannesga in Sintjohannesga (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sintjohannesga

Woningmarkt Sintjohannesga

Sintjohannesga is een buurt in de wijk Sinjohannesga en plaats Sintjohannesga binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze buurt telt volgens het CBS 1.260 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sintjohannesga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 372.754 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 372.754
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Sintjohannesga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sintjohannesga is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sintjohannesga moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sintjohannesga.

Woningen recent verkocht in Sintjohannesga

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sintjohannesga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sintjohannesga.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sintjohannesga. Een eengezinswoning in Sintjohannesga komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sintjohannesga

In Sintjohannesga wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sintjohannesga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sintjohannesga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sintjohannesga
Binnenring: Nederland

Sintjohannesga waar ligt dat?

Woningen te koop Sintjohannesga

Wil je een huis kopen in Sintjohannesga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sintjohannesga . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sintjohannesga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sintjohannesga.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sintjohannesga. Zoek je huurwoning in Sintjohannesga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sintjohannesga

Starterswoningen in Sintjohannesga zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sintjohannesga zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sintjohannesga zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sintjohannesga? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sintjohannesga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sintjohannesga is 3.135 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.535 euro).

Leeftijden Sintjohannesga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sintjohannesga vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Sintjohannesga

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Sintjohannesga. De buurt zelf valt binnen de wijk Sinjohannesga in de gemeente De Fryske Marren.

Sintjohannesga

Alle straten van Sintjohannesga

Sintjohannesga bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.