Erm

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Erm

Een eerste blik op Erm

Erm is een buurt in de gemeente Coevorden. Deze buurt telt volgens het CBS 6.655 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Erm. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 752.670 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 752.670
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Erm

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Erm is 71 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Erm kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Erm

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Erm. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Erm.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Erm. Een eengezinswoning in Erm komt het meest (51%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Erm

In Erm wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Erm

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Erm (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Erm
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Erm

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Erm vergeleken met de Coevorden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Erm

Wil je een huis kopen in Erm? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Erm . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Erm alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Erm.

Zoek je huurwoning in Erm? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Erm.

Huizenprijzen in Erm

Starterswoningen in Erm zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Erm zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Erm zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Erm? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Erm

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Erm is 1.940 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.859 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Erm is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Erm

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Erm vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Erm

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Erm. De buurt zelf valt binnen de wijk Sleen in de gemeente Coevorden.

Sleen Diphoorn Verspreide huizen Sleen Noord-Sleen 't Haantje Verspreide huizen 't Haantje Verspreide huizen Noord-Sleen Schoonoord De Kiel Verspreide huizen De Kiel Verspreide huizen Kibbelveen Verspreide huizen Schoonoord Verspreide huizen Veenoord Erm Achterste Erm Holsloot Verspreide huizen Holsloot Verspreide huizen Elm

Alle straten van Erm

Erm bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen