Alle woningmarktinfo Holsloot

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Holsloot

Een eerste blik op Holsloot

Holsloot is een buurt in de gemeente Coevorden. Deze buurt telt volgens het CBS 6.655 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holsloot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 438.303 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 438.303
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Holsloot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holsloot is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holsloot kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Holsloot

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holsloot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holsloot.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holsloot. Een eengezinswoning in Holsloot komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holsloot

In Holsloot wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Holsloot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Holsloot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Holsloot
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Holsloot

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Holsloot vergeleken met de Coevorden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Holsloot

Wil je een huis kopen in Holsloot? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holsloot . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Holsloot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holsloot.

Zoek je huurwoning in Holsloot? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Holsloot.

Huizenprijzen in Holsloot

Starterswoningen in Holsloot zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Holsloot zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holsloot zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Holsloot? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Holsloot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holsloot is 1.702 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.256 euro).

Leeftijden Holsloot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holsloot vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Holsloot

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Holsloot. De buurt zelf valt binnen de wijk Sleen in de gemeente Coevorden.

Sleen Diphoorn Verspreide huizen Sleen Noord-Sleen 't Haantje Verspreide huizen 't Haantje Verspreide huizen Noord-Sleen Schoonoord De Kiel Verspreide huizen De Kiel Verspreide huizen Kibbelveen Verspreide huizen Schoonoord Verspreide huizen Veenoord Erm Achterste Erm Holsloot Verspreide huizen Holsloot Verspreide huizen Elm

Alle straten van Holsloot

Holsloot bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen