Alle woningmarktinfo De Heege

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Heege

Een eerste blik op De Heege

De Heege is een buurt in de gemeente Coevorden. Deze buurt telt volgens het CBS 14.365 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Heege. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 324.621 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 324.621
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in De Heege

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Heege is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Heege moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Heege.

Woningen recent verkocht in De Heege

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Heege. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Heege.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Heege. Een eengezinswoning in De Heege komt het meest (95%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Heege

In De Heege wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Heege

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Heege (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Heege
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Heege

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Heege vergeleken met de Coevorden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in De Heege

Wil je een huis kopen in De Heege? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Heege . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Heege alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Heege.

Zoek je huurwoning in De Heege? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in De Heege.

Huizenprijzen in De Heege

Starterswoningen in De Heege zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Heege zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Heege zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Heege? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Heege

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Heege is 2.012 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.114 euro).

Leeftijden De Heege

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Heege vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Heege

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Heege. De buurt zelf valt binnen de wijk Coevorden in de gemeente Coevorden.

Coevorden-Centrum Lootuinen Poppenhare Binnenvree Buitenvree Pikveld De Heege Klooster Ballast De Loo Verspreide huizen Coevorden Holwert Hare Leeuwerikenveld De Heege en De Mars Klinkenvlier Ossehaar

Alle straten van De Heege

De Heege bestaat uit 51 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen