Alle woningmarktinfo Buren Tielseweg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buren Tielseweg

Een eerste blik op Buren Tielseweg

Buren Tielseweg is een buurt in de gemeente Buren. Deze buurt telt volgens het CBS 3.600 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buren Tielseweg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 417.142 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 417.142
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Buren Tielseweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buren Tielseweg is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buren Tielseweg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buren Tielseweg

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buren Tielseweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buren Tielseweg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buren Tielseweg. Een eengezinswoning in Buren Tielseweg komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buren Tielseweg

In Buren Tielseweg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buren Tielseweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buren Tielseweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buren Tielseweg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buren Tielseweg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buren Tielseweg vergeleken met de Buren en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Buren Tielseweg

Wil je een huis kopen in Buren Tielseweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buren Tielseweg . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buren Tielseweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buren Tielseweg.

Zoek je huurwoning in Buren Tielseweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Buren Tielseweg.

Huizenprijzen in Buren Tielseweg

Starterswoningen in Buren Tielseweg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buren Tielseweg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buren Tielseweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buren Tielseweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buren Tielseweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buren Tielseweg is 3.525 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.027 euro).

Leeftijden Buren Tielseweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buren Tielseweg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buren Tielseweg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buren Tielseweg. De buurt zelf valt binnen de wijk Buren in de gemeente Buren.

Buren-Oude Kern Buren Appelenboomgaard Buren Tielseweg Asch Erichem Verspreide huizen poldergebied Buurmalsen Verspreide huizen Erichem Verspreide huizen Asch Verspreide huizen Buren

Alle straten van Buren Tielseweg

Buren Tielseweg bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen