Huizenmarkt Verspreide huizen Buren in Buren (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Buren

Woningmarkt Verspreide huizen Buren

Verspreide huizen Buren is een buurt in de wijk Buren en plaats Buren binnen de gemeente Buren. Deze buurt telt volgens het CBS 3.600 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Buren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.037.015 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 1.037.015
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Buren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Buren is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Buren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Buren

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Buren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Buren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Buren. Een portiekflat in Verspreide huizen Buren komt het meest (54%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Buren

In Verspreide huizen Buren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Buren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Buren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Buren
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Buren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Buren vergeleken met de Buren en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Buren waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Buren

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Buren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Buren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Buren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Buren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Buren. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Buren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Buren

Starterswoningen in Verspreide huizen Buren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Buren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Buren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Buren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Buren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Buren is 3.638 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.313 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Buren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Buren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Buren

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Buren. De buurt zelf valt binnen de wijk Buren in de gemeente Buren.

Buren-Oude Kern Buren Appelenboomgaard Buren Tielseweg Asch Erichem Verspreide huizen poldergebied Buurmalsen Verspreide huizen Erichem Verspreide huizen Asch Verspreide huizen Buren

Alle straten van Verspreide huizen Buren

Verspreide huizen Buren bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.