Huizenprijzen en de huizenmarkt Odijk in Odijk

Begrijp de huizenprijzen in Odijk Bunnik met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Odijk Bunnik

Odijk is een buurt in de wijk Odijk en plaats Odijk binnen de gemeente Bunnik. Deze buurt telt volgens het CBS 5.690 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Odijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 528.969 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 528.969
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Odijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Odijk is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Odijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Odijk.

Woningen recent verkocht in Odijk

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Odijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Odijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Odijk. Een eengezinswoning in Odijk komt het meest (53%) voor. Daarna komt een portiekflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Odijk

In Odijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Odijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Odijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Odijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Odijk vergeleken met de Bunnik en Nederland.

Huizenprijzen in Odijk Bunnik

Starterswoningen in Odijk Bunnik zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Odijk Bunnik zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Odijk Bunnik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Odijk Bunnik? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Odijk Bunnik

Wil je een huis kopen in Odijk Bunnik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Odijk Bunnik . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Odijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Odijk.

Bekijk alle koopwoningen in Odijk Bunnik. Zoek je huurwoning in Odijk Bunnik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Odijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Odijk is 4.282 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.157 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Odijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Odijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Odijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Odijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Odijk in de gemeente Bunnik.

Odijk Verspreide huizen van Odijk

Alle straten van Odijk

Odijk bestaat uit 87 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.