De Huizenmarkt in Werkhoven (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Werkhoven

Woningmarkt Werkhoven

Werkhoven is een plaats in de gemeente Bunnik. Deze plaats telt volgens het CBS 5.690 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Werkhoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 490.510 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 490.510
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Werkhoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Werkhoven is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Werkhoven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Werkhoven.

Woningen recent verkocht in Werkhoven

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Werkhoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Werkhoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Werkhoven. Een eengezinswoning in Werkhoven komt het meest (75%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Werkhoven

In Werkhoven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Werkhoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Werkhoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Werkhoven
Binnenring: Nederland

Werkhoven waar ligt dat?

Woningen te koop Werkhoven

Wil je een huis kopen in Werkhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Werkhoven . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Werkhoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Werkhoven.

Bekijk hier alle koopwoningen in Werkhoven. Zoek je huurwoning in Werkhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Werkhoven

Starterswoningen in Werkhoven zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Werkhoven zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Werkhoven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Werkhoven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Werkhoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Werkhoven is 3.868 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.374 euro).

Leeftijden Werkhoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Werkhoven vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Werkhoven

Werkhoven bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
Odijk