logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Werkhoven

Begrijp de huizenprijzen in Werkhoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Werkhoven

Werkhoven is een plaats in de gemeente Bunnik. Deze plaats telt volgens het CBS 16.026 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Werkhoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 528.769 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 528.769
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Werkhoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Werkhoven is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Werkhoven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Werkhoven.

Woningen recent verkocht in Werkhoven

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Werkhoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Werkhoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Werkhoven. Een eengezinswoning in Werkhoven komt het meest (75%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Werkhoven

In Werkhoven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Werkhoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Werkhoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Werkhoven

Starterswoningen in Werkhoven zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Werkhoven zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Werkhoven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Werkhoven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Werkhoven

Wil je een huis kopen in Werkhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Werkhoven . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Werkhoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Werkhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Werkhoven. Zoek je huurwoning in Werkhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Werkhoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Werkhoven is 4.125 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.723 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Werkhoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Werkhoven vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Werkhoven

Werkhoven bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.