Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bunnik

Begrijp de huizenprijzen in Bunnik met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bunnik

Bunnik is een plaats in de gemeente Bunnik. Deze plaats telt volgens het CBS 5.690 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bunnik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 604.376 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 604.376
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Bunnik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bunnik is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bunnik moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bunnik.

Woningen recent verkocht in Bunnik

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bunnik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bunnik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bunnik. Een eengezinswoning in Bunnik komt het meest (71%) voor. Daarna komt een portiekflat met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bunnik

In Bunnik wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bunnik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bunnik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bunnik

Starterswoningen in Bunnik zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bunnik zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bunnik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bunnik? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bunnik

Wil je een huis kopen in Bunnik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bunnik . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bunnik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bunnik.

Bekijk alle koopwoningen in Bunnik. Zoek je huurwoning in Bunnik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bunnik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bunnik is 4.805 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.422 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bunnik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bunnik vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bunnik

Bunnik bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
Odijk