logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Dunsborg in Hengelo (Gld)

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Dunsborg Bronckhorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Dunsborg Bronckhorst

Verspreide huizen Dunsborg is een buurt in de wijk Hengelo en plaats Hengelo (Gld) binnen de gemeente Bronckhorst. Deze buurt telt volgens het CBS 8.070 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Dunsborg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 773.501 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 773.501
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Dunsborg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Dunsborg is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Dunsborg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Dunsborg

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Dunsborg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Dunsborg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Dunsborg. Een woonboerderij in Verspreide huizen Dunsborg komt het meest (58%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Dunsborg

In Verspreide huizen Dunsborg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Dunsborg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Dunsborg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Dunsborg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Dunsborg vergeleken met de Bronckhorst en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Dunsborg Bronckhorst

Starterswoningen in Verspreide huizen Dunsborg Bronckhorst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Dunsborg Bronckhorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Dunsborg Bronckhorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Dunsborg Bronckhorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Dunsborg Bronckhorst

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Dunsborg Bronckhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Dunsborg Bronckhorst . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Dunsborg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Dunsborg.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Dunsborg Bronckhorst. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Dunsborg Bronckhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Dunsborg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Dunsborg is 4.590 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.929 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Dunsborg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Dunsborg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Dunsborg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Dunsborg. De buurt zelf valt binnen de wijk Hengelo in de gemeente Bronckhorst.

Hengelo Keijenborg Veldhoek Verspreide huizen Keijenborg Verspreide huizen Dunsborg Verspreide huizen Hengelo en Noordink Verspreide huizen Bekveld en Gooi Verspreide huizen Varssel Verspreide huizen Zuidelijk bosgebied

Alle straten van Verspreide huizen Dunsborg

Verspreide huizen Dunsborg bestaat uit 23 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.