De Huizenmarkt in Maastricht-Airport (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Maastricht-Airport

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Maastricht-Airport

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maastricht-Airport. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maastricht-Airport.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Maastricht-Airport. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Maastricht-Airport

In Maastricht-Airport wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maastricht-Airport

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maastricht-Airport (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Maastricht-Airport
Binnenring: Nederland

Maastricht-Airport waar ligt dat?

Woningen te koop Maastricht-Airport

Wil je een huis kopen in Maastricht-Airport? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maastricht-Airport . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maastricht-Airport alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maastricht-Airport.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Maastricht-Airport.

Bekijk hier alle koopwoningen in Maastricht-Airport. Zoek je huurwoning in Maastricht-Airport? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Maastricht-Airport

Starterswoningen in Maastricht-Airport zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Maastricht-Airport zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maastricht-Airport zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Maastricht-Airport? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Maastricht-Airport

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maastricht-Airport vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Maastricht-Airport

Maastricht-Airport bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.