logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Maastricht-Airport

Begrijp de huizenprijzen in Maastricht-Airport met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Maastricht-Airport

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maastricht-Airport. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maastricht-Airport.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Maastricht-Airport. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Maastricht-Airport

In Maastricht-Airport wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maastricht-Airport

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maastricht-Airport (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Maastricht-Airport

Starterswoningen in Maastricht-Airport zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Maastricht-Airport zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maastricht-Airport zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maastricht-Airport? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maastricht-Airport

Wil je een huis kopen in Maastricht-Airport? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maastricht-Airport . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maastricht-Airport alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maastricht-Airport.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Maastricht-Airport.

Bekijk alle koopwoningen in Maastricht-Airport. Zoek je huurwoning in Maastricht-Airport? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Maastricht-Airport

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maastricht-Airport vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Maastricht-Airport

Maastricht-Airport bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.