Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Baarle-Nassau

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Baarle-Nassau met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Baarle-Nassau

Baarle-Nassau is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 6.790 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarle-Nassau. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 294.532.

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 616.371
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 294.532
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Baarle-Nassau

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baarle-Nassau is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baarle-Nassau moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baarle-Nassau.

Woningen recent verkocht in Baarle-Nassau

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarle-Nassau. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baarle-Nassau.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baarle-Nassau. Een eengezinswoning in Baarle-Nassau komt het meest (78%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baarle-Nassau

In Baarle-Nassau wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baarle-Nassau

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baarle-Nassau (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Baarle-Nassau

Starterswoningen in gemeente Baarle-Nassau zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Baarle-Nassau zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Baarle-Nassau zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Baarle-Nassau? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Baarle-Nassau

Wil je een huis kopen in gemeente Baarle-Nassau? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Baarle-Nassau . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baarle-Nassau alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baarle-Nassau.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Baarle-Nassau. Zoek je huurwoning in gemeente Baarle-Nassau? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Baarle-Nassau

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baarle-Nassau is 3.236 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.279 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Baarle-Nassau

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baarle-Nassau vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Baarle-Nassau

De gemeente Baarle-Nassau telt 3 plaatsen.

Baarle-Nassau Castelre Ulicoten

Wijken van Baarle-Nassau

Baarle-Nassau bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.