De Huizenmarkt in Baarle-Nassau (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Baarle-Nassau

Woningmarkt Baarle-Nassau

Baarle-Nassau is een plaats in de gemeente Baarle-Nassau. Deze plaats telt volgens het CBS 6.790 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarle-Nassau. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 633.646 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 633.646
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Baarle-Nassau

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baarle-Nassau is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baarle-Nassau moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baarle-Nassau.

Woningen recent verkocht in Baarle-Nassau

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarle-Nassau. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baarle-Nassau.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baarle-Nassau. Een eengezinswoning in Baarle-Nassau komt het meest (78%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baarle-Nassau

In Baarle-Nassau wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baarle-Nassau

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baarle-Nassau (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Baarle-Nassau
Binnenring: Nederland

Baarle-Nassau waar ligt dat?

Woningen te koop Baarle-Nassau

Wil je een huis kopen in Baarle-Nassau? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baarle-Nassau . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baarle-Nassau alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baarle-Nassau.

Bekijk hier alle koopwoningen in Baarle-Nassau. Zoek je huurwoning in Baarle-Nassau? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Baarle-Nassau

Starterswoningen in Baarle-Nassau zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Baarle-Nassau zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baarle-Nassau zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Baarle-Nassau? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Baarle-Nassau

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baarle-Nassau is 3.184 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.262 euro).

Leeftijden Baarle-Nassau

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baarle-Nassau vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Baarle-Nassau

Baarle-Nassau bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.