logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Baarle-Nassau

Begrijp de huizenprijzen in Baarle-Nassau met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Baarle-Nassau

Baarle-Nassau is een plaats in de gemeente Baarle-Nassau. Deze plaats telt volgens het CBS 7.071 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarle-Nassau. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 605.355 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 41
Gemiddelde vraagprijs € 605.355
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Baarle-Nassau

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baarle-Nassau is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baarle-Nassau moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baarle-Nassau.

Woningen recent verkocht in Baarle-Nassau

Er zijn recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarle-Nassau. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baarle-Nassau.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baarle-Nassau. Een eengezinswoning in Baarle-Nassau komt het meest (78%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baarle-Nassau

In Baarle-Nassau wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baarle-Nassau

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baarle-Nassau (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Baarle-Nassau

Starterswoningen in Baarle-Nassau zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Baarle-Nassau zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baarle-Nassau zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Baarle-Nassau? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Baarle-Nassau

Wil je een huis kopen in Baarle-Nassau? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baarle-Nassau . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baarle-Nassau alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baarle-Nassau.

Bekijk alle koopwoningen in Baarle-Nassau. Zoek je huurwoning in Baarle-Nassau? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Baarle-Nassau

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baarle-Nassau is 3.394 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.184 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Baarle-Nassau

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baarle-Nassau vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Baarle-Nassau

Baarle-Nassau bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.