Huizenprijzen en de huizenmarkt in Castelre

Begrijp de huizenprijzen in Castelre met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Castelre

Castelre is een plaats in de gemeente Baarle-Nassau. Deze plaats telt volgens het CBS 6.790 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Castelre. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 666.100 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 666.100
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Castelre

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Castelre is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Castelre moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Castelre.

Woningen recent verkocht in Castelre

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Castelre. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Castelre.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Castelre. Een woonboerderij in Castelre komt het meest (45%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Castelre

In Castelre wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Castelre

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Castelre (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Castelre

Starterswoningen in Castelre zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Castelre zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Castelre zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Castelre? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Castelre

Wil je een huis kopen in Castelre? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Castelre . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Castelre alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Castelre.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Castelre.

Bekijk alle koopwoningen in Castelre. Zoek je huurwoning in Castelre? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Castelre

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Castelre is 3.061 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.447 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Castelre

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Castelre vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Castelre

Castelre bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.