Castelre in de gemeente Baarle-Nassau

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Castelre

Een eerste blik op Castelre

Castelre is een plaats in de gemeente Baarle-Nassau. Deze plaats telt volgens het CBS 6.790 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Castelre. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 674.462 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 674.462
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Castelre

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Castelre is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Castelre moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Castelre.

Woningen recent verkocht in Castelre

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Castelre. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Castelre.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Castelre. Een woonboerderij in Castelre komt het meest (43%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Castelre

In Castelre wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Castelre

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Castelre (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Castelre
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Castelre

Wil je een huis kopen in Castelre? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Castelre . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Castelre alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Castelre.

Zoek je huurwoning in Castelre? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Castelre.

Huizenprijzen in Castelre

Starterswoningen in Castelre zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Castelre zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Castelre zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Castelre? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Castelre

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Castelre is 3.421 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.298 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Castelre is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Castelre

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Castelre vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Castelre

Castelre bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen