Huizenmarkt Pittelo Noord in Assen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Pittelo Noord

Woningmarkt Pittelo Noord

Pittelo Noord is een buurt in de wijk Pittelo en plaats Assen binnen de gemeente Assen. Deze buurt telt volgens het CBS 3.720 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pittelo Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 207.021 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 207.021
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Pittelo Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pittelo Noord is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pittelo Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Pittelo Noord.

Woningen recent verkocht in Pittelo Noord

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pittelo Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pittelo Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pittelo Noord. Een eengezinswoning in Pittelo Noord komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Pittelo Noord

In Pittelo Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Pittelo Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Pittelo Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Pittelo Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Pittelo Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Pittelo Noord vergeleken met de Assen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Pittelo Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Pittelo Noord

Wil je een huis kopen in Pittelo Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pittelo Noord . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pittelo Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pittelo Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Pittelo Noord. Zoek je huurwoning in Pittelo Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Pittelo Noord

Starterswoningen in Pittelo Noord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Pittelo Noord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pittelo Noord zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Pittelo Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Pittelo Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pittelo Noord is 2.104 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.749 euro).

Leeftijden Pittelo Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pittelo Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Pittelo Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Pittelo Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Pittelo in de gemeente Assen.

Pittelo Zuid Pittelo Midden Pittelo Noord Recreatiepark Pittelo

Alle straten van Pittelo Noord

Pittelo Noord bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.