Huizenmarkt Recreatiepark Pittelo in Assen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Recreatiepark Pittelo

Woningmarkt Recreatiepark Pittelo

Recreatiepark Pittelo is een buurt in de wijk Pittelo en plaats Assen binnen de gemeente Assen. Deze buurt telt volgens het CBS 3.720 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Recreatiepark Pittelo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 400.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 400.000
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Recreatiepark Pittelo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Recreatiepark Pittelo is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Recreatiepark Pittelo

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Recreatiepark Pittelo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Recreatiepark Pittelo.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Recreatiepark Pittelo. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Recreatiepark Pittelo. Een woonboerderij in Recreatiepark Pittelo komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Recreatiepark Pittelo

In Recreatiepark Pittelo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Recreatiepark Pittelo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Recreatiepark Pittelo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Recreatiepark Pittelo
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Recreatiepark Pittelo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Recreatiepark Pittelo vergeleken met de Assen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Recreatiepark Pittelo waar ligt dat?

Woningen te koop Recreatiepark Pittelo

Wil je een huis kopen in Recreatiepark Pittelo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Recreatiepark Pittelo . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Recreatiepark Pittelo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Recreatiepark Pittelo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Recreatiepark Pittelo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Recreatiepark Pittelo. Zoek je huurwoning in Recreatiepark Pittelo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Recreatiepark Pittelo

Starterswoningen in Recreatiepark Pittelo zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Recreatiepark Pittelo zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Recreatiepark Pittelo zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Recreatiepark Pittelo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Recreatiepark Pittelo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Recreatiepark Pittelo is 1.572 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Recreatiepark Pittelo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Recreatiepark Pittelo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Recreatiepark Pittelo

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Recreatiepark Pittelo. De buurt zelf valt binnen de wijk Pittelo in de gemeente Assen.

Pittelo Zuid Pittelo Midden Pittelo Noord Recreatiepark Pittelo

Alle straten van Recreatiepark Pittelo

Recreatiepark Pittelo bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.