Huizenmarkt Kloosterhage in Assen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kloosterhage

Woningmarkt Kloosterhage

Kloosterhage is een buurt in de wijk Kloosterveen en plaats Assen binnen de gemeente Assen. Deze buurt telt volgens het CBS 11.300 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloosterhage. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 377.695 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 377.695
Percentage gezinnen met kinderen 57%

Verkoopduur woningen in Kloosterhage

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kloosterhage is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kloosterhage moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kloosterhage.

Woningen recent verkocht in Kloosterhage

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloosterhage. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kloosterhage.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kloosterhage. Een eengezinswoning in Kloosterhage komt het meest (93%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kloosterhage

In Kloosterhage wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kloosterhage

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kloosterhage (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kloosterhage
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kloosterhage

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kloosterhage vergeleken met de Assen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kloosterhage waar ligt dat?

Woningen te koop Kloosterhage

Wil je een huis kopen in Kloosterhage? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kloosterhage . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kloosterhage alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kloosterhage.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kloosterhage. Zoek je huurwoning in Kloosterhage? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kloosterhage

Starterswoningen in Kloosterhage zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kloosterhage zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kloosterhage zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kloosterhage? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kloosterhage

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kloosterhage is 3.204 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.580 euro).

Leeftijden Kloosterhage

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kloosterhage vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kloosterhage

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kloosterhage. De buurt zelf valt binnen de wijk Kloosterveen in de gemeente Assen.

Kloosterveste Kloostertuinen Kloosterhaven Kloosterlanen Kloosterhoven Kloosterstede Kloostergaarde Kloosterhage Kloosterkade Sterrenbeeldenbuurt Planetenbuurt De Zoom De Hoogspanning Groene Dijk Recreatiepark Zeijerveen Kloosterhout Kloosterbos Uitbreidingsgebied Kloosterveen

Alle straten van Kloosterhage

Kloosterhage bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.