Huizenmarkt Bosgebied Beekbergen-Zuid in Beekbergen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bosgebied Beekbergen-Zuid

Woningmarkt Bosgebied Beekbergen-Zuid

Bosgebied Beekbergen-Zuid is een buurt in de wijk Beekbergen en omgeving en plaats Beekbergen binnen de gemeente Apeldoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 4.860 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosgebied Beekbergen-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.187.301 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 1.187.301
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Bosgebied Beekbergen-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bosgebied Beekbergen-Zuid is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bosgebied Beekbergen-Zuid kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bosgebied Beekbergen-Zuid

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosgebied Beekbergen-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bosgebied Beekbergen-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bosgebied Beekbergen-Zuid. Een villa in Bosgebied Beekbergen-Zuid komt het meest (31%) voor. Daarna komt een bungalow met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bosgebied Beekbergen-Zuid

In Bosgebied Beekbergen-Zuid wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bosgebied Beekbergen-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bosgebied Beekbergen-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bosgebied Beekbergen-Zuid
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bosgebied Beekbergen-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bosgebied Beekbergen-Zuid vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Bosgebied Beekbergen-Zuid waar ligt dat?

Woningen te koop Bosgebied Beekbergen-Zuid

Wil je een huis kopen in Bosgebied Beekbergen-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bosgebied Beekbergen-Zuid . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bosgebied Beekbergen-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bosgebied Beekbergen-Zuid.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bosgebied Beekbergen-Zuid. Zoek je huurwoning in Bosgebied Beekbergen-Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bosgebied Beekbergen-Zuid

Starterswoningen in Bosgebied Beekbergen-Zuid zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bosgebied Beekbergen-Zuid zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bosgebied Beekbergen-Zuid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bosgebied Beekbergen-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bosgebied Beekbergen-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bosgebied Beekbergen-Zuid is 4.350 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.055 euro).

Leeftijden Bosgebied Beekbergen-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bosgebied Beekbergen-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bosgebied Beekbergen-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bosgebied Beekbergen-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Beekbergen en omgeving in de gemeente Apeldoorn.

Beekbergen Bosgebied Beekbergen-West Agrarisch gebied Beekbergen Bosgebied Beekbergen-Zuid

Alle straten van Bosgebied Beekbergen-Zuid

Bosgebied Beekbergen-Zuid bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.