Huizenmarkt Beekbergen in Beekbergen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beekbergen

Woningmarkt Beekbergen

Beekbergen is een buurt in de wijk Beekbergen en omgeving en plaats Beekbergen binnen de gemeente Apeldoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 4.860 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beekbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 623.615 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 623.615
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Beekbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beekbergen is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beekbergen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Beekbergen

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beekbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beekbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beekbergen. Een eengezinswoning in Beekbergen komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beekbergen

In Beekbergen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beekbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beekbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beekbergen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Beekbergen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Beekbergen vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Beekbergen waar ligt dat?

Woningen te koop Beekbergen

Wil je een huis kopen in Beekbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beekbergen . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beekbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beekbergen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beekbergen. Zoek je huurwoning in Beekbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beekbergen

Starterswoningen in Beekbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beekbergen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beekbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beekbergen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beekbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beekbergen is 4.092 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.739 euro).

Leeftijden Beekbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beekbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Beekbergen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Beekbergen. De buurt zelf valt binnen de wijk Beekbergen en omgeving in de gemeente Apeldoorn.

Beekbergen Bosgebied Beekbergen-West Agrarisch gebied Beekbergen Bosgebied Beekbergen-Zuid

Alle straten van Beekbergen

Beekbergen bestaat uit 41 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.