Huizenmarkt Bosgebied Beekbergen-West in Beekbergen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bosgebied Beekbergen-West

Woningmarkt Bosgebied Beekbergen-West

Bosgebied Beekbergen-West is een buurt in de wijk Beekbergen en omgeving en plaats Beekbergen binnen de gemeente Apeldoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 4.860 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosgebied Beekbergen-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.558.630 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.558.630
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Bosgebied Beekbergen-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bosgebied Beekbergen-West is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bosgebied Beekbergen-West kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bosgebied Beekbergen-West

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosgebied Beekbergen-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bosgebied Beekbergen-West.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bosgebied Beekbergen-West. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bosgebied Beekbergen-West. Een eengezinswoning in Bosgebied Beekbergen-West komt het meest (31%) voor. Daarna komt een villa met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bosgebied Beekbergen-West

In Bosgebied Beekbergen-West wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bosgebied Beekbergen-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bosgebied Beekbergen-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bosgebied Beekbergen-West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bosgebied Beekbergen-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bosgebied Beekbergen-West vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Bosgebied Beekbergen-West waar ligt dat?

Woningen te koop Bosgebied Beekbergen-West

Wil je een huis kopen in Bosgebied Beekbergen-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bosgebied Beekbergen-West . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bosgebied Beekbergen-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bosgebied Beekbergen-West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bosgebied Beekbergen-West. Zoek je huurwoning in Bosgebied Beekbergen-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bosgebied Beekbergen-West

Starterswoningen in Bosgebied Beekbergen-West zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bosgebied Beekbergen-West zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bosgebied Beekbergen-West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bosgebied Beekbergen-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bosgebied Beekbergen-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bosgebied Beekbergen-West is 7.159 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (6.017 euro).

Leeftijden Bosgebied Beekbergen-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bosgebied Beekbergen-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bosgebied Beekbergen-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bosgebied Beekbergen-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Beekbergen en omgeving in de gemeente Apeldoorn.

Beekbergen Bosgebied Beekbergen-West Agrarisch gebied Beekbergen Bosgebied Beekbergen-Zuid

Alle straten van Bosgebied Beekbergen-West

Bosgebied Beekbergen-West bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.