Huizenprijzen en de huizenmarkt Spainkbos in Apeldoorn

Begrijp de huizenprijzen in Spainkbos Apeldoorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Spainkbos Apeldoorn

Spainkbos is een buurt in de wijk Noord en plaats Apeldoorn binnen de gemeente Apeldoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 12.675 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spainkbos. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 317.342 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 317.342
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Spainkbos

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spainkbos is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spainkbos moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Spainkbos.

Woningen recent verkocht in Spainkbos

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spainkbos. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spainkbos.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spainkbos. Een portiekflat in Spainkbos komt het meest (46%) voor. Daarna komt een galerijflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spainkbos

In Spainkbos wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spainkbos

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spainkbos (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Spainkbos

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Spainkbos vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Huizenprijzen in Spainkbos Apeldoorn

Starterswoningen in Spainkbos Apeldoorn zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Spainkbos Apeldoorn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spainkbos Apeldoorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Spainkbos Apeldoorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Spainkbos Apeldoorn

Wil je een huis kopen in Spainkbos Apeldoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spainkbos Apeldoorn . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spainkbos alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spainkbos.

Bekijk alle koopwoningen in Spainkbos Apeldoorn. Zoek je huurwoning in Spainkbos Apeldoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Spainkbos

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spainkbos is 2.238 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.391 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Spainkbos

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spainkbos vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Spainkbos

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Spainkbos. De buurt zelf valt binnen de wijk Noord in de gemeente Apeldoorn.

De Parken Spainkbos Loolaan-Noord Het Loo Kerschoten-West Kerschoten Paleispark Stadhoudersmolen Hommelbrink

Alle straten van Spainkbos

Spainkbos bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.