Hommelbrink

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hommelbrink

Een eerste blik op Hommelbrink

Hommelbrink is een buurt in de gemeente Apeldoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 12.675 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Hommelbrink. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 624.468 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 624.468
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Hommelbrink

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hommelbrink is 36 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Hommelbrink kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hommelbrink

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hommelbrink. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hommelbrink.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hommelbrink. Een eengezinswoning in Hommelbrink komt het meest (75%) voor. Daarna komt een herenhuis met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hommelbrink

In Hommelbrink wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hommelbrink

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hommelbrink (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hommelbrink
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hommelbrink

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hommelbrink vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Hommelbrink

Wil je een huis kopen in Hommelbrink? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hommelbrink. Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hommelbrink alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hommelbrink.

Huizenprijzen in Hommelbrink

Starterswoningen in Hommelbrink zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hommelbrink zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hommelbrink zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hommelbrink? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hommelbrink

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hommelbrink is 3.779 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Hommelbrink is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Hommelbrink

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hommelbrink vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hommelbrink

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hommelbrink. De buurt zelf valt binnen de wijk Noord in de gemeente Apeldoorn.

De Parken Spainkbos Loolaan-Noord Het Loo Kerschoten-West Kerschoten Paleispark Stadhoudersmolen Hommelbrink

Alle straten van Hommelbrink

Hommelbrink bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen