Tuindorp Nieuwendam in gemeente Amsterdam

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tuindorp Nieuwendam

Een eerste blik op Tuindorp Nieuwendam

Tuindorp Nieuwendam is een wijk in de gemeente Amsterdam. Deze wijk telt volgens het CBS 3.535 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Tuindorp Nieuwendam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 479.662 euro.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 479.662
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Tuindorp Nieuwendam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tuindorp Nieuwendam is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tuindorp Nieuwendam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tuindorp Nieuwendam.

Woningen recent verkocht in Tuindorp Nieuwendam

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tuindorp Nieuwendam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tuindorp Nieuwendam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tuindorp Nieuwendam. Een eengezinswoning in Tuindorp Nieuwendam komt het meest (52%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tuindorp Nieuwendam

In Tuindorp Nieuwendam wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tuindorp Nieuwendam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tuindorp Nieuwendam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tuindorp Nieuwendam
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Tuindorp Nieuwendam

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tuindorp Nieuwendam vergeleken met de Amsterdam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Tuindorp Nieuwendam

Wil je een huis kopen in Tuindorp Nieuwendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tuindorp Nieuwendam. Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tuindorp Nieuwendam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tuindorp Nieuwendam.

Huizenprijzen in Tuindorp Nieuwendam

Starterswoningen in Tuindorp Nieuwendam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tuindorp Nieuwendam zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tuindorp Nieuwendam zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tuindorp Nieuwendam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tuindorp Nieuwendam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tuindorp Nieuwendam is 5.498 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Tuindorp Nieuwendam is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Tuindorp Nieuwendam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tuindorp Nieuwendam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tuindorp Nieuwendam

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tuindorp Nieuwendam? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tuindorp Nieuwendam

Tuindorp Nieuwendam West Tuindorp Nieuwendam Oost

Instellingen zijn opgeslagen