Tuindorp Nieuwendam Oost

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tuindorp Nieuwendam Oost

Een eerste blik op Tuindorp Nieuwendam Oost

Tuindorp Nieuwendam Oost is een buurt in de gemeente Amsterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 3.535 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Tuindorp Nieuwendam Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 369.549 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 369.549
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Tuindorp Nieuwendam Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tuindorp Nieuwendam Oost is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tuindorp Nieuwendam Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tuindorp Nieuwendam Oost.

Woningen recent verkocht in Tuindorp Nieuwendam Oost

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tuindorp Nieuwendam Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tuindorp Nieuwendam Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tuindorp Nieuwendam Oost. Een eengezinswoning in Tuindorp Nieuwendam Oost komt het meest (92%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tuindorp Nieuwendam Oost

In Tuindorp Nieuwendam Oost wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tuindorp Nieuwendam Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tuindorp Nieuwendam Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tuindorp Nieuwendam Oost
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Tuindorp Nieuwendam Oost

Wil je een huis kopen in Tuindorp Nieuwendam Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tuindorp Nieuwendam Oost . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Tuindorp Nieuwendam Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tuindorp Nieuwendam Oost.

Zoek je huurwoning in Tuindorp Nieuwendam Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Tuindorp Nieuwendam Oost.

Huizenprijzen in Tuindorp Nieuwendam Oost

Starterswoningen in Tuindorp Nieuwendam Oost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tuindorp Nieuwendam Oost zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tuindorp Nieuwendam Oost zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tuindorp Nieuwendam Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tuindorp Nieuwendam Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tuindorp Nieuwendam Oost is 5.732 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (5.636 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Tuindorp Nieuwendam Oost is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Tuindorp Nieuwendam Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tuindorp Nieuwendam Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Tuindorp Nieuwendam Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Tuindorp Nieuwendam Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Tuindorp Nieuwendam in de gemeente Amsterdam.

Tuindorp Nieuwendam West Tuindorp Nieuwendam Oost

Alle straten van Tuindorp Nieuwendam Oost

Tuindorp Nieuwendam Oost bestaat uit 34 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen