Leidsebuurt Zuidwest

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Leidsebuurt Zuidwest

Een eerste blik op Leidsebuurt Zuidwest

Leidsebuurt Zuidwest is een buurt in de gemeente Amsterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 7.235 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Leidsebuurt Zuidwest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 829.918 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 829.918
Percentage gezinnen met kinderen 13%

Verkoopduur woningen in Leidsebuurt Zuidwest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leidsebuurt Zuidwest is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leidsebuurt Zuidwest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leidsebuurt Zuidwest.

Woningen recent verkocht in Leidsebuurt Zuidwest

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leidsebuurt Zuidwest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leidsebuurt Zuidwest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leidsebuurt Zuidwest. Een bovenwoning in Leidsebuurt Zuidwest komt het meest (84%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leidsebuurt Zuidwest

In Leidsebuurt Zuidwest wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Leidsebuurt Zuidwest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Leidsebuurt Zuidwest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leidsebuurt Zuidwest
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Leidsebuurt Zuidwest

Wil je een huis kopen in Leidsebuurt Zuidwest? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leidsebuurt Zuidwest. Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leidsebuurt Zuidwest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leidsebuurt Zuidwest.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Leidsebuurt Zuidwest.

Huizenprijzen in Leidsebuurt Zuidwest

Starterswoningen in Leidsebuurt Zuidwest zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leidsebuurt Zuidwest zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leidsebuurt Zuidwest zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leidsebuurt Zuidwest? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leidsebuurt Zuidwest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leidsebuurt Zuidwest is 7.276 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Leidsebuurt Zuidwest is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Leidsebuurt Zuidwest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leidsebuurt Zuidwest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Leidsebuurt Zuidwest

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Leidsebuurt Zuidwest. De buurt zelf valt binnen de wijk De Weteringschans in de gemeente Amsterdam.

Leidsebuurt Noordwest Leidsebuurt Zuidwest Leidsebuurt Noordoost Leidsebuurt Zuidoost Weteringbuurt Den Texbuurt Utrechtsebuurt Zuid Frederikspleinbuurt

Alle straten van Leidsebuurt Zuidwest

Leidsebuurt Zuidwest bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen