Leidsebuurt Zuidoost

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Leidsebuurt Zuidoost

Een eerste blik op Leidsebuurt Zuidoost

Leidsebuurt Zuidoost is een buurt in de gemeente Amsterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 7.235 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Leidsebuurt Zuidoost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 529.737 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 529.737
Percentage gezinnen met kinderen 13%

Verkoopduur woningen in Leidsebuurt Zuidoost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leidsebuurt Zuidoost is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leidsebuurt Zuidoost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leidsebuurt Zuidoost.

Woningen recent verkocht in Leidsebuurt Zuidoost

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leidsebuurt Zuidoost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leidsebuurt Zuidoost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leidsebuurt Zuidoost. Een bovenwoning in Leidsebuurt Zuidoost komt het meest (58%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leidsebuurt Zuidoost

In Leidsebuurt Zuidoost wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Leidsebuurt Zuidoost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Leidsebuurt Zuidoost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leidsebuurt Zuidoost
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Leidsebuurt Zuidoost

Wil je een huis kopen in Leidsebuurt Zuidoost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leidsebuurt Zuidoost. Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Leidsebuurt Zuidoost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leidsebuurt Zuidoost.

Huizenprijzen in Leidsebuurt Zuidoost

Starterswoningen in Leidsebuurt Zuidoost zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leidsebuurt Zuidoost zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leidsebuurt Zuidoost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leidsebuurt Zuidoost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leidsebuurt Zuidoost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leidsebuurt Zuidoost is 6.963 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (6.786 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Leidsebuurt Zuidoost is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Leidsebuurt Zuidoost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leidsebuurt Zuidoost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Leidsebuurt Zuidoost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Leidsebuurt Zuidoost. De buurt zelf valt binnen de wijk De Weteringschans in de gemeente Amsterdam.

Leidsebuurt Noordwest Leidsebuurt Zuidwest Leidsebuurt Noordoost Leidsebuurt Zuidoost Weteringbuurt Den Texbuurt Utrechtsebuurt Zuid Frederikspleinbuurt

Alle straten van Leidsebuurt Zuidoost

Leidsebuurt Zuidoost bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen