Huizenmarkt Theaterbuurt in Amstelveen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Theaterbuurt

Woningmarkt Theaterbuurt

Theaterbuurt is een buurt in de wijk Bovenkerk - Westwijk Noord en plaats Amstelveen binnen de gemeente Amstelveen. Deze buurt telt volgens het CBS 10.605 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Theaterbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 702.625 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 702.625
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Theaterbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Theaterbuurt is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Theaterbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Theaterbuurt.

Woningen recent verkocht in Theaterbuurt

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Theaterbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Theaterbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Theaterbuurt. Een eengezinswoning in Theaterbuurt komt het meest (77%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Theaterbuurt

In Theaterbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Theaterbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Theaterbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Theaterbuurt
Binnenring: Nederland

Theaterbuurt waar ligt dat?

Woningen te koop Theaterbuurt

Wil je een huis kopen in Theaterbuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Theaterbuurt . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Theaterbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Theaterbuurt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Theaterbuurt. Zoek je huurwoning in Theaterbuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Theaterbuurt

Starterswoningen in Theaterbuurt zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Theaterbuurt zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Theaterbuurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Theaterbuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Theaterbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Theaterbuurt is 5.151 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.884 euro).

Leeftijden Theaterbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Theaterbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Theaterbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Theaterbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Bovenkerk - Westwijk Noord in de gemeente Amstelveen.

Bovenkerk Buitenplaatsenbuurt Betsy Perkbuurt Legmeer Landschappenbuurt Theaterbuurt

Alle straten van Theaterbuurt

Theaterbuurt bestaat uit 23 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.